Kuyt weg bij Feyenoord

0
220
Livestream FC Utrecht - Feyenoord ➜ Kijk snel LIVE de stream van 29 augustus 2021 om 14:30 uur ✔ Gratis online kijken ✔ Eredivisie LIVE!

Dirk Kuyt is weg bij Feyenoord. De held van het Legioen wil zich verder ontwikkelen als trainer en heeft hierdoor zijn contract in onderling overleg beëindigd. Frank Arnesen had graag nog door gewild met Kuyt, maar de aanvaller van onder andere Liverpool en Feyenoord heeft aangegeven een ander pad te willen bewandelen.

2 jaar lang was Kuyt trainer binnen de jeugdopleiding van Feyenoord. Het leek er dan ook op dat hij op gegeven moment de stap zou maken naar het eerste elftal, maar daar is het nooit van gekomen. Toen Arne Slot werd aangetrokken door Feyenoord, wist Kuyt genoeg en besloot hij om zijn spullen te pakken.

“Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren”, reageert Kuyt op de clubsite. “Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel.”

Arnesen respecteert die keuze. “Als mens en als trainer heb ik Dirk heel hoog zitten. Dirk heeft besloten zijn eigen weg te volgen en dat is zijn goed recht. We wensen hem alle succes bij de volgende stap in zijn loopbaan. En wie weet komen wegen ooit weer samen waar ze nu scheiden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in