Reacties PSV en Ajax na de topper van dit weekend

0
342

Bekijk hier de reacties van PSV spelers, Ajax spelers en trainers van beide ploegen op het gelijke spel van de ploegen van zondagmiddag.

Ajax wist een punt te pakken in Eindhoven, nadat de ploeg op voorsprong was gekomen in de wedstrijd tegen PSV. “De speelwijze is weer een stap voorwaarts, aldus Eric Ten Hag. De ploeg heeft veel kansen weten te creeeren, maar ze moeten dan wel afgemaakt worden gaf de trainer aan. Vervolgens maken we een foutje, en dat foutje heeft dan grote gevolgen. Daarmee doelt Ten Hag op de goal van Donyell Malen, die de 1-1 wist te maken binnen het team. De trainer heeft aangegeven dat ze eigenlijk hadden moeten winnen in Eindhoven, gezien de kansen die de Amsterdammers tijdens de wedstrijd hebben gehad.

Na rust hadden we een hele grote kans met Ziyech en hadden we de wedstrijd in eigen hand. Het was niet goed als dat dan gebeurd. Was dit een tegenvallende topper? Dat vond hij niet. Qua spanning was dit zeker een goede topper, maar qua kwaliteit had het beter gekund. Dat moeten we ontwikkelen, we hadden de grip, maar we moeten PSV nog kunnen domineren. PSV en Ajax zijn heel erg aan elkaar gewaagd. De afgleopen jaren hebben we kansloos verloren, maar vandaag was de wedstrijd voor ons. Het hadden 3 punten kunnen zijn, maar we zijn tevreden met 1 punt nu.

Donny van de Beek hadden we willen wisselen voor Promes, maar dat hebebnw e niet gedaan toen er gescoord werd. Toen hebben we Donny toch ingebracht voor Neres, die minder goed in de wedstrijd zat. Quincy sloeg op het juiste moment toe, dus die hadden we dan nog nodig voor de counter. In de tegenaanval konden we dan nog gevaarlijk zijn.

Vanuit PSV perspectief, was dit het maximaal haalbaar? Als je met 1-0 achter komt, dan moet je zeker blij zijn dat je nog 1-1 maakt, aldus de PSV-trainer Mark van Bommel.

De spelers waren erg fit en hardstikke fit eigenlijk, maar ze waren wellicht wat minder scherp. eerste helft had Ajax de beste kansen, amar wij hadden toch wel redelijk wat momenten die we niet benutten. Tot slot zeiden mensen dat het tegenvallend was, maar Mark vond het een vermakelijke wedstirjd. veel kansen die bij een topper horen, en iedereen heeft een mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in