VIDEO: Bas Nijhuis tegen Vierger: “Scoor er eerst maar twee”

0
343

Verslaggever Marlon Braakman in gesprek met scheidsrechter Bas Nijhuis na afloop van Feyenoord-PSV (3-1). Nijhuis sprak tijdens de wedstrijd tegen Nick VIergever over zijn protest op de scheidsrechter. Hij gaf aan dat PSV eerst maar eens twee keer moest scoren en dan maar eens terug mocht komen bij de scheids.

Ach jongen. Gewoon fout toegeven. En lekker verder gaan. Dat er omheen lopen praten heeft geen nut. Vind bas een fijne scheids die veel doorlaat en een ook gezellige man (zoals ik het vaak zie) maar dit was natuurlijk gewoon een grote fout. Al helemaal als je je beseft dat er een VAR is
Was geen penal. Zo eerlijk moet je gewoon zijn. Maakt verder niet uit dat de scheidsrechter niet de oorzaak is hoor dat Psv verloren heeft. Beetje een zwaktebod als je de scheids de schuld geeft als je zelf niet al te goed hebt gespeeld.
Klagende psv’ers… prima uitleg. Laat voetballers kijken naar eigen fouten en missers ipv de scheidsrechter. Hij liet al veel gaan met protesteren maar op een gegeven moment is t klaar. Helder te zien op de beelden. Gefeliciteerd Feyenoord
Volgens mij ging deze wedstrijd gewoon redelijk gelijk op. Tuurlijk ligt het verder aan de spelers of je de wedstrijd wint. Maar zo’n dubieuze strafschop weggeven op een cruciaal moment in de wedstrijd… En dan na afloop nog zeggen dat het allemaal de schuld van PSV zelf is? Ik bedoel ze hebben in de eerste 60 minuten aardig wat gecreerd. Als het dan na 60 min 3-0 wordt is het wel gedaan natuurlijk.
das waar. Mss kan ie samen met Leo Driezen (jammer dat ie zijn beste tijd had achter op n motor tijdens de Tour de France en nooit als voetbal commentator!) een eigen voetbalkanaal beginnen. De meesten hebben al tijden de indruk dat die 2 heren met een totaal andere wedstrijd bezig zijn dan waar naar gekeken wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in