Ferrari aan kop in GP België – Reacties

0
444

Ben geen Ferrari fan maar zou voor de sport mooi zijn als ze deze gaan winnen maar Max mag natuurlijk ook met heel wat geluk.

Motor probleem bij een Mercedes en Ferrari motor en ook Max leek even een probleem te hebben. En dan staat Renault op P6 en P7 op een baan waar vermogen belangrijk is.

Aangezien het de gp van België is wordt deze live uitgezonden op de nationale televisie(vrt).
De commentator was Sammy Neirinck en nog een specialist.
Ik wist niet dat Carlos Sainz voor Ferrari reed en de rijder Giovinardi klinkt me niet bekend in de oren.
Na 10 minuten viel de streaming dienst uit en moest ik noodgedwongen naar la deux schakelen voor het vervolg.
Jammer, want het was hilarisch.

op play sports is het niet veel beter met kris wauters

Ik kijk standaard naar rtbf met Vigneron. Die krijgt zeker in Spa iedereen voor de camera: Max, Jacky Stuwart, Binotto, … . Bovendien gratis, elke GP opnieuw. Sporza had er zelf moeten afblijven. Ze hadden toch kunnen samenwerken?

Toen BBC de stok doorgaf aan Sky ben ik ook beginnen kijken naar La Deux.
Play sports heb ik eenmaal gezien(maandje gratis), nooit meer, dat was al even genant.
Ze kennen geen regels, herkennen geen rijders, missen de helft vd acties omdat ze niet weten naar welk scherm eerst gekeken,…
Al gebeurt dat laatste ook wel eens bij Gaetan.
Ik vergeef het hem, hij is een plezier om aan te horen op een luie zondag/racedag.

Ben zeker onder de indruk van Leclerc maar Vettel staat nog altijd boven hem in de WK stand, beetje vreemd om hem dan 2de rijder te noemen.

Ben Vonk: Nee hoor. Vettel was tot op heden eerste rijder. Met alle voordelen die daarbij horen. Leclerc heeft toch een aantal keren het nadeel hiervan ondervonden. Nu lijkt het mij dus vrij duidelijk. Leclerc is beter dan Vettel. Hopen dat de “spaghettitactiek” van Ferrari hem hierbij niet (alweer) tegenzit 😁

Ferrari zet geen 1ste of 2de piloot meer in. Maximaal punten pakken om de constructeurstitel nog te redden, is de boodschap. Eender met wie…
Sterke prestatie van de Ferrari’s. Hier zie je dus duidelijk wat vermogen doet. Gelukkig zijn er ook nog circuits waar je sturen moet. Brian je hebt het vandaag al drukker dan het laatste race weekend. Word morgen niet makkelijk voor Max. Hopelijk doet mijn merk morgen weer zijn werk en horen we het Engels en Duits volkslied.na de race. 👍

Morgen gaan de punten verdeeld worden misschien ploffen er nog wel meer motoren wie zal het zeggen.Maar Renault zat er ook goed bij in de kwalificatie trouwens.

Ik hoop op wat japanse hocus pocus deze avond in de red bull garage…
Dan zou dat alleen het eten zijn. Verder mag er niks aan de auto gebeuren.
Lijkt me niet handig om in parc fermé aan hocus pocus te doen.
Hopelijk kan Leclerc het ditmaal wel afmaken. It’s about time.
Lag in Bahrein zeker niet aan Leclerc …. Laat zien uit goed hout gesneden te zijn 3de pole al. Vind de krachtsverhoudingen wel indrukwekkend waar Redbull toch een stevig streepje voorstond afgelopen races had ik ze ook dichter verwacht. Maar inderdaad de power van ferrari doet het hier goed, werd wel tijd na die genante vertoning van in Hongarije. Maar 7 tiende los rijden van Vettel en mercedes: Puik werk!
Ricciardo start niet naast Max, hij heeft een penalty. Nico Hülkernberg zelfde verhaal.
Desondanks reden ze een uitstekende kwalificatie.
Er gebeurde veel deze kwalificatie, leuk om te zien. Leclerc is een stuk sneller dan Max, maar ik verwacht (en hoop) dat de eerste 5 auto’s morgen voor de overwinning kunnen vechten.

Wat ik alleen niet begrijp is waarom de Mclarens zo slecht uit de verf kwamen…Ze hadden toch meer topsnelheid (op andere circuits althans) en grip dan de Renaults?

Dat troosteloos valt wel mee.
Hij zat minder dan twee tienden van plek 9 in Q2.
Met een oude Renault-motor tegen twee Hazen met een nieuwe Ferrari achterin.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 4u

Jaaaaaa eindelijk weer eens een 1-2tje voor onze Ferrari 😀 Dit doet de rode ziel goed in dit seizoen van achter de feiten aanlopen. Leclerc lijkt omgenaakbaar, driekwart van een seconde op Vettel… Jezus die gaat morgen in normale omstandigheden als een speer aan de horizon verdwijnen.

Ronald van Mil, euh… Dan wel als max dan ook voor de Mercedessen eindigt, anders lopen ze toch nog altijd uit op max? Op de zender waarop ik keek zeiden ze eigenlijk ook dat Mercedes ongenaakbaar was in de longruns en veel sterker was dan Ferrari, dus zal nog een spannende race worden

Nu dan zal Leclercde eerste 2 ronden veel tijd moeten winnen . De rece peace van Ferari is minder dan die van Mercedes en Red BUL 1 Hamilton 2 Leclerc 3 Verstappen 4 Bottas 5 Vettel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in