Verstappen niet blij met kwalificatie GP België

0
441

Een week geleden was er nog veel kritiek op Villeneuve toen hij het over het vermogen en betrouwbaarheid van de Honda motor had. Nu op een baan waar vermogen belangrijk is begint Max er zelf over.

Honda is zeker goed bezig, maar ze hebben echt nog niet alles opgelost en komen nog niet aan het vermogen van Ferrari of Mercedes. Misschien zelf niet aan de oude Renault waarmee de Renault-coureurs vandaag als 6de en 7de kwalificeerde.

Ik hoop dat die spuuglelijke rode autootjes de achterbanden te snel opstoken. En dat Max 2 ronden voor het eind de leidende Leclerc voorbij vliegt:).Vettel wordt weer tactisch “opgeofferd” door dat klunzige team… Oh ja, Hamilton horen we wee de hele tijd op de boordradio dat ie een trillinkje voelt. Bottas eindigt achter Albon.

Er is geen party mode voor Max&co. maar het feestje is ook voor Mercedes voorbij…….herstel, ik hoorde diverse explosie (vuurwerk of ploffende PU’s, weet ik niet precies… 😊 dus het feestje gaat door… Perez, Kubica e.a weten er alles van)!

Toch effetjes a rude awakening voor RB en Max… als hij morgen één van de MB kan pakken zou al winst zijn. De Asian swing zal meer kansen bieden voor overwinningen, maar ik zie de titelstrijd niet meer spannend worden.

Het wordt nog een uitdaging voor Honda om dit seizoen aansluiting te vinden. De andere leveranciers komen met vergelijkbare updates wat vermogen betreft.

Anderzijds moet ik de betrouwbaarheid eerst nog maar eens zien, gezien de geplofte motoren betreft van vandaag. Honda doet het mijns inziens best goed wat betrouwbaarheid betreft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in