Hamilton wint Grand Prix van Rusland: De Reacties in Nederland

0
7818

En nu nog een beetje geluk aan Ferrari’s kant, met de rest zit het wel goed. We gaan het de crew vergeven al is het vreselijk balen. Teamsport, dat kennen ze bij Ferrari …

Tsja, je kunt gaan zeiken over geluk van hamilton, maar die maximaliseert echt bijna altijd! Strategie is ook vrijwel altijd spot on. Bij Ferrari blijft het toch ook vaak een rommeltje, ook tussen de coureurs. Je kunt zeggen over Bottas wat je wilt, maar in tegenstelling tot ferrari ziet mercedes f1 echt als een teamsport, en daar hebben ze de perfecte lineup voor.
Precies, die Duitse degelijkheid is zo gek nog niet

Ik wilde hier uitgebreid op reageren. Maar je uitspraak over teamsport en Ferrari is zo dwaas dat het zelfs geen zin heeft te reageren.

Hoeveel geluk kun je hebben in een seizoen 3 overwinning al met geluk

Exact netzo veel als dat je er pech kan hebben.😀
Dusan Reljic haha was gelukje maar goed wel zoet zo

Degoutant hoe Hamilton weer maar eens op puur geluk een zege steelt. Hij had hier nooit mogen winnen. Was het hele weekend gewoon niet snel genoeg. Het mag nu wel eens gedaan zijn met dat geluk. Hij heeft al meer dan genoeg gewonnen.

Beetje raar verhaal. Alsof Lewis daar iets aan kan doen.

Marcel Mol, wat maakt dat uit. Hij verdiende gewoon niet te winnen. En dit resultaat is gewoon slecht voor de sport. Het is na bijna 6 jaar schoon genoeg geweest. Hij mag nu eens wat tegenslag hebben en er mogen eens wat meer anderen winnen.

Hamilton wint in Rusland met hulp van VSC en Verstappen vierde door uitvallen van Vettel

Bij mercedes en Lewis is niet alleen geluk, maar kijk in Singapore hadden ze pech met safety car, en vandaag beetje geluk. maar dat is niet alleen dat in kwalificatie hebben ze bij Q2 met geel banden gereden omdat ze wisten dat geen kans maken met dezelfde strategie als de rivalen. Maar om dit te doen moet je ook kunnen dus. Tis spelt niet alleen geluk maar om slimheid.

Een gelukkig winnaar die gelukkig wint en verder gewoonweg weer een bijzonder saaie race gezien.

Jij lijkt me een heel saai persoon.

Renault was weer waardeloos… Nadat ze in Monza goede punten wisten te behalen is het nu gewoon weer huilen met de pet op.

Wat hebben we geleerd?
– Hamilton is nog steeds de beste combi van coureur en auto. haalt altijd eruit wat er in zit.
– Vettel vs Leclerc is tegenstelde van Max vs Ricciardo destijds. Leclerc is sneller in Q, maar heeft eigenlijk opmerkelijk en bizar genoeg moeite om dit om te zetten in een goede racepace en heeft ook moeite om in te halen ( alhoewel.. Bottas deed het wel slim.), terwijl Vettel het tijdens de races beter voor mekaar heeft en wel naar voren kan rijden. Als Leclerc kampioen wilt worden zal hij moeten werken aan zijn racepace. Snelheid over een rondje is er wel, maar je moet ook kunnen winnen als je niet vooraan rijdt.
– Max nog in niemandsland.. maar zijn race(s) komen eraan, dus moeten we kijken wat RB nog kan. Nog niet de 2e helft die we hadden verwacht en gehoopt.
– Albon is meer een racer dan Gasly, dus ik zou hem houden naast Max..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in