Interview Verstappen na GP Rusland 2019

0
625

Bekijk hier het interview van Max Verstappen na de Grand Prix van Rusland van 29 september 2019.

Reacties Verstappen

Dr. MARKO heeft ’t weer ‘ns over Vettel die zijn tijd heeft gehad bij Ferrari. Helmut kan zich beter bekommeren om zijn eigen materiaal waar het niet kan aansluiten bij de top. Is nu al een aantal jaren aan de gang dit gestechel, Max moet daar eens gauw wegwezen. Uitkijken naar ander team waar hij wereldkampioen kan worden. Al zet ik 7 oranje brillen op of zet tribunes torenhoog langs Nederlandse grens voor de hele bevolking, Ziggo domes en Arena’s vol, bij Red Bull wordt Max nevernooit geen wereldkampioen.

Honda wou dit jaar enkele keren winnen( is zo ) Max is hun beste driver (ok). In 2020 voor het kampioenschap?? Nog héél veel werk, zowel motor als chassis(?? Raar…). Max zegt hetzelfde en (weet) kan nergens anders heen. Jaaa in de auto van Vandoorne (met Mercedesmotor)
Vind ik leuk · Beantwoorden · 1u

Max moet vroeg of laat naar mercedes of ferrari daar kan hij wereldkampioen worden niet met honda

Verstappen. Waarom maak jij je druk? Honda is zeer blij met jou hoor. Je hebt een sublieme, geniale race gereden. Alleen verwachten ze dat je ook meer uit de auto kan halen dan wat de auto daadwerkelijk kan presteren. Je kan dat toch? Er waren meerdere artikelen die dat schreven. Dus in Japan kan je die P1 zeker halen. Het ligt enkel en alleen aan jou. Kom op zeg!!!

Slik je plaspillen of ben je van jezelf zo’n zeikerd?
No problemo in Japan Red Bull P1
Stevensson Klompie hij heeft geen plaspillen nodig, hij loopt constant leeg met gezeik en heeft er geen controle over..
Jochie Verstappen begint langzaam maar zeker een zure azijnpisser te worden.
Neem dan de beslissing om naar een ander team te gaan. Doe je dat niet, kom dan niet steeds met het verhaal dat je van de huidige situatie niet blij wordt.
En waar wil hij heen, naar wiliams ???Moet hij dan net doen alsof hij hartstikke gelukkig wordt van t feit dat z n auto niet snel genoeg is
Vindt trouwens dat ze t goed doen
Het is t eerste jaar dat de Honda achterin ligt dus een kampioen schap was toch niet echt te verwachten
Bert Nelissen precies dat. Hij kan nergens naar toe dus moet ie dealen met de situatie. Dan kun je ook eens een keer positief zijn na een race als vandaag. 5 was vooraf het maximaal haalbare. Het werd 4. Maar dan achteraf toch niet tevreden zijn.

Als die grijzen of die rooien hem echt zo graag hadden willen hebben dan hadden ze hem al lang ingelijfd.
Die willen hem niet dus mooier dan dit gaat het niet worden.

Toch vreemd dat Red Bull een puntje laat liggen. 4 wieltjes wisselen en er is weer een extra puntje binnen. En dit alles zonder gevaar. Vreemd.

Cornelis Tabernal In dat geval zou Verstappen áchter Albon eindigen en dus een punt verliezen t.o.v. de Ferrari-rijders. Aangezien het constructeurs-WK beslist is, een verstandige beslissing van Red Bull.
Verstappen zegt er zelf over dat dat ene snelste rondje er zelfs niet inzat . Omdat de Red Bull gewoon de snelheid niet heeft. Zelfs niet met veel jongere banden als Mercedes Ferrari. Dat zegt meer dan genoeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in