Heracles Almelo boekt eerste zege van het seizoen

0
288

Heracles Almelo heeft de eerste zege van het seizoen geboekt. De club uit Almelo wist namelikj te winnen in eigen stadion en daarmee komen ze op 5 punten uit 4 eredivisiewedstrijden.

Met veel energie en inzet streed de thuisploeg vervolgens ook voor een tweede goal. Die viel echter niet, waarna Heraclied Lennart Czyborra het stadion stil kreeg. Hij poeierde vanaf ver knap raak (1-2) en veroordeelde Groningen daarmee wederom tot een inhaalrace. Die kreeg pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd echt gestalte, maar goals vielen er niet meer.

Met de eerste zege van het seizoen staat Heracles nu op vijf punten uit vier wedstrijden in de Eredivisie. Daarmee heeft het één puntje meer dan FC Groningen, dat op vier punten en de twaalfde plaats blijft staan.

Sierhuis stond op een eiland en als hij al de bal had waren er geen aanspeelpunten. Dit Groningen zou zelfs een modder figuur slaan in de eerste divisie, wat is dat een bizar slecht elftal.

Passing – zeer slecht
Balcontrole – zeer slecht
Inzet – om te huilen vooral de eerste helft

Groningen krijgt al jaren 50/60 goals tegen en weer de minst scorende ploeg in de eredivisie..Laat Groningen aub. een keer degraderen zodat ze eindelijk een keer orde op zaken stellen want elk seizoen hetzelfde geknoei is gewoon triest. Dat je mensen geld durft te vragen voor een seizoenkaart en ze dit durft voor te schotelen is een schande. Nijland baalde vorig seizoen van de lege tribunes, hij mag van geluk spreken dat er mensen zijn die van SM houden want anders liep iedereen weg bij Groningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in