Nederlands Elftal: Van Persie terug bij het legioen

0
420

Voetballer Robin van Persie mag terugkeren naar het Nederlands elftal met nieuwe coach Ronald Koeman. Koeman houdt de mogelijkheid open, zei hij tegen de omroep NOS.

“Als hij de nodige fitheid toont en laat zien dat hij nog steeds een van de beste is … Dan wie ben ik dan om hem niet te selecteren, leeftijd maakt niet uit, het gaat erom wat ze laten zien”, zei Koeman.

De nieuwe coach weigerde de NOS te vertellen over zijn plannen voor de Nederlandse nationale ploeg. “Je zult het moeten zien, er zal iets veranderen, ja, iets fundamenteels, zichtbaar voor iedereen.Voordat we op 23 maart tegen Engeland spelen, nee, niet op een persoonlijk niveau.”

Koeman houdt Ruud Gullit niet aan als assistent-coach. Gullit was assistent-coach onder coach Dick Advocaat. “Hij is geen optie”, zei Koeman. Hij is momenteel in gesprek met twee assistenten, naast de keeperstrainer en fysieke trainer. Die twee posities zullen waarschijnlijk worden ingevuld door Patrick Lodewijks en Jan Kluitenberg, die al met Koeman in Feyenoord en Everton werkten, aldus de omroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in