Opstelling Barcelona – Real Betis

0
1151

Bekijk hier de opstelling van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Betis, de match van zondagavond 24 augustus. Zal Frenkie de Jong spelen? Dat zie je hieronder! De Nederlander hoopt een basisplaats te bemachtigen binnen het geweldige elftal van Barcelona. Dat gaat natuurlijk wel moeilijk worden met al die andere topspelers bij de Catalanen. Bekijk hier de opstelling van deze spannende wedstrijd en derby van Barcelona en Real Betis.

Opstelling Barcelona tegen Real Betis, met Frenkie de Jong in de basis

Frenkie de Jong in de basis bij FC Barcelona

Zoals te zien is in de opstelling hierboven, zal Frenkie de JOng in de basis start bijd e eerste thuiswedstrijd van Barcelona van dit seizoen. We hopen dat hij een mooi potje zal spelen en alles kan laten zien aan het Catalaanse publiek.
Ook Lionel Messi lijkt weer in de basis terug te keren. Luis Suarez is nog geblesseerd, evenals Ousama Dembele. Hierdoor is er een basisplaats voor Rafinha en ook Griezmann speelt in de basis bij Barcelona. Bij Betis zien we Barta in de centrale verdediging, de man die enkele jaren terug nog de verdediging van Barcelona groot hield.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in