Livestream PSV – Ajax

0
8021




hier de live stream van de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam, de match van dit weekend en de topper van zondag 22 september 2019 in het Philips Stadion. Zorg dat je niks mist van de live stream van de wedstrijd tussen de nummer 1 van de Eredivisie tegen de nummer twee van de Eredivisie. Het zijn Ajax en PSV die het tegen elkaar opnemen op deze late zondagmiddag 16:45 uur. De ploeg van Mark van Bommel hoopt in eigen huis de eerste klap uit te delen aan de regerend landskampioen, Ajax. De Ajacieden hopen daarentegen hun favorietenrol waar te maken in de wedstrijd tegen de grootste concurrent in het nieuwe landskampioenschap.

alternatieve stream

Waar kun je PSV tegen Ajax live online kijken

De rechten voor deze Eredivisiewedstrijd liggen natuurlijk bij FOX Sports, zoals alle Eredivisie duels. Als je een legale live stream wilt kijken, dan kijk je dus via FOX SPORTS en betaal je voor je wedstrijd. Echter, zijn er online ook live streams te vinden waar je naar PSV tegen Ajax kunt kijken. Deze kun je dan zien op je mobiel, tablet, laptop, iPhone, iPad en op alle andere mogelijke apparaten. Zo hoef je niks te missen van deze live stream en topwedstrijd, ookal zit je bij je schoonmoeder op de bank of waar dan ook dat je niet gewoon thuis op het bankie kan kijken #lekkerman.

De topper Ajax tegen PSV op je mobiel kijken

Ben je op zoek naar een stream om op je mobiel te kijken, dan ben je hier op het juiste adres. Klik op de link hierboven om de stream te bekijken en zo hoef je niks te missen van de wedstrijd tussen PSV en Ajax, de match van dit weekend op 22 september 2019 in het Philips Stadion. Op je mobiel kun je de wedstrijd overal volgen op 4G, 3G of gewoon via de WiFi thuis.

Live stream zonder registratie

We kennen het allemaal wel, voor de meeste online live streams dien je je te registreren of in te loggen. Verschrikkelijk natuurlijk, want we willen allemaal de wedstrijd tussen PSV en Ajax gewoon zo snel mogelijk live en online bekijken zonder problemen. Bij ons hoef je je niet te registreren en is de live stream helemaal gratis! Vanaf 16:00 uur kun je de voorbeschouwing van de wedstrijd al volgen, dus zorg ervoor dat je op tijd klaar zit met je biertje en mis niks van de live stream zonder registratie.

Historie PSV – Ajax

Grootste zege PSV

De grootste zege van PSV op de Amsterdammers dateert van het seizoen 2008/2009. Destijds wisten de Eindhovenaren maar liefst met 6-2 te winnen van de Amsterdammers. Mis niks van de live stream en hoop met ons dat het weer zo’n wedstrijd gaat worden. Destijds was Ibrahim Afellay al van de partij voor PSV, maar ook Otman Bakkal, Edison Mendez en Nordin Amrabat wisten hun doelpuntje mee te pikken. Voor Ajax wist Luis SUarez de schade enigzins te beperken met een goaltje. Door deze uitslag wist AZ – zonder te spelen – kampioen van Nederland te worden, extra pijnlijk dus voor Ajax.

Braamhaar juicht tijdens PSV – Ajax

Waarschijnlijk kan elke PSV fan dit moment nog wel herinneren: een scheidsrechter die juicht bij een doelpunt van Ajax. De arbiter liet een spelmoment doorgaan op basis van de voordeelregel, waarna er gescoord werd door de Amsterdammers. Braamhaar wist vervolgens te juichen op zijn eigen besluit, alleen zag dit er voor de Eindhovenaren natuurlijk wel wat bijzonder uit.

Opstelling Ajax tegen PSV

In de opstelling wordt bekend dat Donny van de Beek waarschijnlijk gewoon in de basis zal starten bij Ajax. Dat is een behoorlijke meevaller voor de Amsterdammers, vooral omdat ze met Donny een speler in het elftal hebben die wel een doelpunt kan maken. Echter, heeft PSV natuurlijk ook enkele doelpuntenmachines in het team zitten, denk bijvoorbeeld aan Donyell Malen, die vorig weekend maar liefst 5 keer wist te scoren tegen Vitesse. Denk ook aan Ihatarren, die nu gezien wordt als het grootste talent van de Nederlandse velden. Kortom, een ervaren Ajax ploeg tegen een jonge hondenteam van PSV, dat gaat wat worden!

Livestream psv tegen ajax met de opstelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in