Livestream De Klassieker | Bekijk gratis Ajax – Feyenoord

0
3452

Bekijk hier de live stream van de Eredivisiewedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, de match van zondag 27 september 2019 in het stadion van Ajax Amsterdam, De Johan Cruijff ArenA. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk de hele gratis live wedstrijd van Ajax tegen Feyenoord. De wedstrijd zal starten om 16:45 uur en zo hoef je niks te missen van de match in de Nederlandse competitie. Ajax gaat als koploper richting deze topper van het weekend, terwijl Feyenoord in het rechter rijtje staat

Livestream Ajax – Feyenoord zonder registratie gratis

Je kunt de gratis live stream van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord hier online bekijken. Het is de Klassieker die gespeeld wordt in Amsterdam en kun je zonder registratie online hier volgen. Je hoeft enkel op de link hierboven te klikken om de stream te bekijken, zodat je niks hoeft te missen van de wedstrijd tussen 010 en 020.

Ajax – Feyenoord kijken op je iphone, ipad, mobiel, tablet of laptop

Je kunt de gehele wedstrijd volgen via de stream met Nederlands commentaar op je mobiel, tablet, laptop, desktop of op welk ander device dan ook. Zo hoef je niks te missen en kun je gratis online naar de live stream kijken. De 90 minuten volgen hier gratis.

Voorbeschouwing: Opstelling Ajax – Feyenoord

Bekijk hieronder de opstelling waarmee de beide ploegen de wedstrijd zullen starten. Ajax neemt het op tegen Feyenoord met dezelfde elf als vorige week. Mis niks van de live stream en wees goed voorbereid om de opstellingen hier te bekijken. Ajax heeft een volledig fitte selectie en mist eigenlijk geen enkele speler. Hierdoor zullen ze naar alle waarschijnlijkheid met Tadic in de spits beginnen. Ziyech, Promes en Van de Beek zullen hem ondersteunen in de aanval. Veltman en Blind zullen het centrum van de verdediging vormen, terwijl Dest rechtsback staat en Tagliafico op de linksbackpositie.

Feyenoord start met een fitte selectie en mist eigenlijk alleen maar Sven van Beek. Hierdoor is er plek voor Ié in het centrum van de verdediging naast Botteghin. Voorin vinden we Berghuis en Jorgensen naast Sinesterra. Vermeer staat op de goal en speelt in het stadion dat voor hem vertrouwd is, hij heeft hier namelijk in het verleden ook gespeeld bij ajax.
livestream ajax - feyenoord zonder registratie

Historie tussen Ajax en Feyenoord

NKC 27-02-2019 FT Feyenoord 0 : 3 Ajax
NE 27-01-2019 FT Feyenoord 6 : 2 Ajax
NE 28-10-2018 FT Ajax 3 : 0 Feyenoord
NE 21-01-2018 FT Ajax 2 : 0 Feyenoord
NE 22-10-2017 FT Feyenoord 1 : 4 Ajax
NE 02-04-2017 FT Ajax 2 : 1 Feyenoord

We zien hier dat Ajax vorig jaar gemakkelijk in eigen huis met 3-0 wist te winnen. Echter, als we kijken naar de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip, dan zien we dat de Rotterdammers revanche wisten te behalen door met 6-2 te winnen van Ajax. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden met veel goals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in