Livestream Nederland – Cuba WK Handbal Dames in Japan 2019

0
1869

Bekijk hier de live stream van Nederland tegen Cuba, de wedstrijd van dinsdag 3 december 2019 in het Wk Handbal. De wedstrijd wordt gespeeld op de dinsdag 3 december, zorg dat je niks hoeft te missen van de match en bekijk hier de live stream gratis online en zo hoef je niks te missen. Nederland is groot kanshebber op de titel op het Wereldkampioenschap handbal in Japan en neemt het in deze wedstrijd op tegen het verrassend slechte Cuba. De ploeg staat momenteel stijf onderaan en heeft -50 in doelsaldo. Zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk hier de stream van de wedstrijd tussen Nederland en Cuba gratis en live voor niets online hier live! De eerste wedstrijd ging pijnlijk ten onder voor Oranje en ze hopen nu op revanche tegen Cuba. Zorg dus dat je niks mist en als je niet thuis bent om te kijken, kun je hier de live stream online volgen van de wedstrijd.

live stream

Huidige stand in de poule van Nederland

1. Noorwegen V 2 2 0 0 83:36 4

2. Servië V 2 2 0 0 78:52 4

3. Nederland V 2 1 0 1 61:60 2

4. Slovenië V 2 1 0 1 52:62 2

5. Angola V 2 0 0 2 53:67 0

6. Cuba V 2 0 0 2 43:93 0

Speelschema Handbal dames live stream

De eerste wedstrijd tegen Slovenië ging ten onder. Nederland wist zich te herpakken tegen Angola met een duidelijke overwinning, waardoor de vrouwen van Oranje ervoor gezorgd hebben dat ze weer mee doen in deze poule. Bekijk hier het volledige programma van de komende dagen, onder andere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de laatste wedstrijd tegen Noorwegen.
Di. 3 december, 7u00: Nederland-Cuba
Do. 5 december, 10u00: Nederland-Servië
Vr. 6 december, 12u30: Nederland-Noorwegen

WK Handbal Nederland – Slovenië live op elk device!

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van het Wk Handbal in Japan. De wedstrijden worden door de Oranje dames gespeeld vroeg in de dag, waardoor het kan zijn dat je op je werk bent of op school en dus niet live op TV kunt kijken. Hierdoor wil je de live stream via tablet, mobiel, computer of via een ander device live online bekijken. Zorg dat je niks mist en klik heirboven op de live stream om de wedstrijden van de Oranje dames online te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here