Bekijk hier de live stream van de Ronde van Vlaanderen 2021, die gehouden wordt op zondag 4 april 2021 in Vlaanderen. Het is de mooiste Klassieker van het seizoen en daar wil je zeker niks van missen! Ondanks dat het zonder publiek zal zijn, kijkt iedereen uit naar deze geweldige rit door heel Vlaanderen heen. Iedereen zal voor de televisie zitten om een glimp op te vangen van de top wielrenners van dit moment. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream Ronde van Vlaanderen 2021 gratis live online!

Gratis wielrennen live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van deze wielerwedstrijd die gratis online wordt uitgezonden. In deze tijden wil je zeker wel op je gemak naar het wielrennen kijken, maar niet alles wordt altijd uitgezonden op de zenders die je thuis hebt. Daarom hebben wij voor jou een livestream van het wielrennen, zodat je de ploegen van Jumbo, Quick Step en alle andere topploegen gewoon in actie kunt zien. Bekijk hier de live stream van de kunsten van Wout van Aert en de kunsten van Mathieu van der Poel. Zo hoef je niks te missen van het wielrennen en kun je gratis live online naar alle wedstrijden komen kijken.

Eerder hadden we gedacht dat de Ronde van Vlaanderen gereden zou worden op 5 april van dit jaar, maar door het Coronavirus is dit uitgesteld naar oktober. Destijds werd er wel een virtuele rit gereden, maar nu zullen we alle topsporters weer op de echte fiets aan het werk zien! Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream van de Ronde van Vlaanderen 2021 gratis live online!

Hellingen en kasseistroken in de finale Ronde van Vlaanderen 2021

Koppenberg: 45,9
Kasseien Mariaborrestraat: 41,9
Steenbeekdries: 40,5
Taaienberg: 38,1
Kruisberg (Hotond): 26,8
Oude Kwaremont: 16,9
Paterberg: nog 13,5 km tot de finish

Winnaar Ronde van Vlaanderen 2019 vorig jaar

Alberto Bettiol (Ita) Education First EF
Kasper Asgreen (Den) Deceuninck – QuickStep
Alexander Kristoff (Noo) U.A.E. – Team Emirates
Mathieu van der Poel (Ned) Corendon Circus
Nils Politt (Dui) Katusha Alpecin

Ronde van Vlaanderen 2021
De 104e editie van de Ronde van Vlaanderen staat voor komende zondag op het programma. De Vlaamse wielrennerij viert dit jaar dus een Herfst-Hoogmis. De renners verwerken een parcours van 244 kilometer met zeventien hellingen en de vertrouwde finale met de combo Oude Kwaremont/Paterberg. Zowel start en finish als de belangrijkste passages zijn dit jaar gesloten voor publiek, vanwege het coronavirus. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream Ronde van Vlaanderen, oftewel Vlaanderens Mooiste!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here