Biedt behaalde resultaten garantie voor de toekomst?

0
73

Voetbalfans gaan een spannende en spannende winter tegemoet. Waar normaal gesproken het WK in de zomer gehouden wordt, zullen we nu met de winterjassen aan het het WK gaan kijken in Qatar. 2022 is een WK-jaar en dit jaar zal het WK veel deelnemers tellen. Eindelijk mogen we als Oranje fans weer juichen voor het Nederlands elftal! We zullen niet alleen genieten van live voetbalactie in de winter, met tientallen wedstrijden die in november en december in heel Qatar worden gespeeld, maar ook voor gokexperts is het een geweldige kans om een ​​paar weddenschappen te plaatsen. Als je het gevoel hebt dat november te ver weg is, wil je misschien in de tussentijd op iets anders wedden.

Er is veel veranderd

Het WK, georganiseerd door de FIFA, vindt voor de eerste keer ooit plaats in Qatar. Geen enkel ander land heeft het WK meer dan twee keer georganiseerd. De eerste WK-finale, gehouden in 1930, werd gehouden in Uruguay.

Tijdens de eerste 5 competities in de periode 1960-1976 deden slechts 4 teams mee aan het eindtoernooi. Later, in 1980 in Italië, werd het aantal verhoogd tot 8 en het kampioenschap van 1996 in Engeland zag 16 deelnemers. Dit jaar zullen voor het eerst 24 teams deelnemen aan het Europees Kampioenschap.

Enkele van de favorieten

Meer teams betekent meer wedstrijden, meer spanning en grotere onvoorspelbaarheid, maar er zijn natuurlijk teams die als favoriet worden beschouwd. Een duidelijke favoriet is Brazilië, eigenlijk elke editie wel één van de kanshebbers. Vergeet ook Engeland niet, die altijd sterk zijn en ook de finela van het EK wisten te halen in 2021. Daarnaast zijn Duitsland, Nederland en Frankrijk kanshebbers, waarbij Frankrijk er toch wel bovenuit schiet hoor. Over Spanje gesproken, ze zijn de huidige outsider en ondanks hun fiasco op het WK 2014, blijft de Red Fury nog steeds een van de favorieten. We mogen Engeland niet vergeten, ook al zijn ze er nooit in geslaagd om het EK te winnen. Hun perfecte run in de kwalificaties laat zeker zien dat dit jonge en energieke team het menens is. En natuurlijk is er België, het land dat momenteel bovenaan de FIFA-wereldranglijst staat.

Geschiedenis is in het voordeel van Frankrijk

Frankrijk is de meest voor de hand liggende favoriet voor dit WK en niet alleen omdat het regerend wereldkampioen is. De huidige selectie van de Tri-Colours bestaat uit volwassen spelers, spelers die hun kwaliteit door de jaren heen hebben bewezen zoals: Kante, Varane, Lloris, Pogba, Dembele, Mbappe en Martial

Wil je geld verdienen aan het WK? Dan kun je inzetten op de winnaar van het WK 2022 in Qatar bij Jack’s Casino. Hoewel Frankrijk er niet in slaagde om dat eerste EK te winnen, ondanks dat het gastland was, onder leiding van de legendarische Michel Platini, slaagden ze erin om in 1980 te winnen, de tweede keer dat het in Frankrijk werd gehouden. 16 jaar later wist Frankrijk opnieuw te winnen, op het kampioenschap dat in Nederland en België werd gehouden. En dat is 16 jaar geleden. Sommigen geloven misschien niet in toeval, maar dit is niet zomaar toeval. De geschiedenis herhaalt zich vaak en op dit moment is alles in het voordeel van Frankrijk. Het enige wat ze hoeven te doen is op te staan, op hun best te spelen en misschien winnen ze en geven ze thuisfans iets om voor te juichen. Het is niet verwonderlijk dat Frankrijk ook als topfavoriet wordt beschouwd, naast Duitsland, als we kijken naar de kansen die worden geboden door toonaangevende online bookmakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in