Livestream Clasica San Sebastien

0
47
Strade Bianche Live Stream 2021. Bekijk hier gratis de Strade Bianche ✔100% werkende stream ✔100% Gratis ✔100% in HD beeld ✔100% Nederlands commentaar ✔0% Advertenties ➜ klik hier voor de stream!

Bekijk hier de gratis online live stream van de Clásica San Sebastián die op zaterdag 30 juli 2022 gehouden wordt. Ontdek wie de beste renner is tijdens deze heuvelklassieker. Deze rit wordt op de eerste zaterdag na de Tour de France gereden. In 2022 valt dit op 30 juli 2022. Om geen seconde te missen van deze rit, bekijk je de Clasica San Sebastien via onze gratis online live stream.

Parcours Clasica San Sebastian

Deze rit is maar liefst 224.8 kilometer lang. De renners komen daarnaast zeven bergtoppen tegen. Op het einde sprinten de racers via een afdaling naar San Sebastian. Ze vertrekken vanuit Donostia. Wil jij niks missen van de beklimmingen en de afdalingen? Bekijk dan de live stream van de Clasica San Sebastian via onze gratis online live stream!

Deelnemers Clasica San Sebastian

Er doen maar liefst zeven oud-winnaars mee aan deze editie van de Clasica San Sebastian. Denk aan bekende namen als Tony Gallopin, titelhouder Neilson Powless en onze Bauke Mollema. Alle toppers doen dus mee aan deze spannende heuvelklassier. Zal een van deze oud-winnaars er met de winst vandoor gaan, of zal er een nieuwe winnaar zijn? Ontdek het via onze gratis online live stream zonder haperingen. Je hoeft je niet te registreren om te profiteren van deze live stream. Veel kijkplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in