Livestream Critérium du Dauphiné 2020

0
537
Livestream Cyclocross Gullegem 2023

Bekijk hier de live stream van de Critérium du Dauphiné van 2020, de meerdaagse koers die gereden wordt van woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus. Zorg dat je niks hoeft te missen van de race en check hier gratis online de Critérium du Dauphiné voor niets! De race wordt gereden in de bergen en alle finishes zijn namelijk bergop! Voor de bergklasserenners is dit een fantastische koers die je zeker niet wilt gaan missen natuurlijk. Bekijk gratis live hier online de livestream Critérium du Dauphiné en mis niks van het wielrennen van deze warme week!

KLIK HIER VOOR DE LIVE STREAM

Critérium du Dauphiné 2020 etappeschema:

Bekijk hier het etappeschema van de Critérium du Dauphiné. Zo hoef je niks te missen en kun je alle bergetappes gaan bekijken. We beginnen de criterium met een makkelijke heuvel etappe, maar daarna gaan we al heel snel richting de hoge bergen waar de aankomst bergop is helaas! Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream Critérium du Dauphiné 2020 en check de gehele race gratis en voor niets live online!

datum parcours km type
12-8 Clermont-Ferrand – Saint-Christo-en-Jarez 218,5 heuvels
13-8 Vienne – Col de Porte 135,0 bergen
14-8 Corenc – Saint-Martin-de-Belleville 157,0 bergen
15-8 Ugine – Megève 153,5 bergen
16-8 Megève – Megève 153,5 bergen

Gratis wielrennen live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van deze wielerwedstrijd die gratis online wordt uitgezonden. In deze tijden wil je zeker wel op je gemak naar het wielrennen kijken, maar niet alles wordt altijd uitgezonden op de zenders die je thuis hebt. Daarom hebben wij voor jou een livestream van het wielrennen, zodat je de ploegen van Jumbo, Quick Step en alle andere topploegen gewoon in actie kunt zien. Bekijk hier de live stream van de kunsten van Wout van Aert en de kunsten van Mathieu van der Poel. Zo hoef je niks te missen van het wielrennen en kun je gratis live online naar alle wedstrijden komen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in