Livestream Cyclocross Gullegem Superprestige 2023

0
50
Livestream Cyclocross Gullegem 2023

Bekijk hier de live stream van de Cyclocross Gullegem Superprestige van 7 januari 2023. De Cyclocross Gullegem telt mee voor het klassement Superprestige en alle topveldrijders nemen eraan deel. De veldrit vindt plaats in het Vlaamse Gullegem. Je kan de Cyclocross Gullegem Superprestige hier gratis bekijken. Op deze manier hoef je niks te missen van deze spannende veldrit te Gullegem. Mis niks van de live stream van de Cyclocross Gullegem Superprestige en check hier gratis live online de livestream!

Programma Cyclocross Gullegem Superprestige veldrijden

PROGRAMMA WEDSTRIJDEN
Verschillende groepen nemen deel aan de Cyclocross Gullegem Superprestige. Bekijk hier het programma!

11u45 Junioren Mannen

12u45 Junioren Dames

13u40 Elite Vrouwen

15u00 Elite Mannen

Over Veldrijden in Gullegem

Sinds 2018 wordt de veldrit te Gullegem georganiseerd. Het is een losse cross geweest als A-circuit, maar sinds dit jaar behoort het tot de Superprestige Veldrijden. Ook is er een kinderinitiatief, een G-cross en een Crosskamp in Gullegem. Het is een typische West-Vlaamse weidecross van 2600 meter lang. Er zijn verschillende hindernissen, zoals een brug met trappen, een zandbak en een lichte hellingzone. Hierdoor is het een erg afwisselende en bovendien spannende veldrit! Mathieu van der Poel won deze veldrit reeds drie keer. Zal het dit jaar een andere veldrijder lukken om de overwinning in de wacht te slepen? Ontdek het via onze gratis online livestream!

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag in Gullegem die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in