Livestream Formule 1 Amerika – GP Verenigde Staten

0
86
Livestream Formule 1 Abu Dhabi - Grand Prix Yas Marina Circuit 2021 Formule 1 ➜ Kijk snel LIVE de stream van 12 december 2021 vanaf 14:00 uur ✔ Gratis online kijken ✔ Formule 1 LIVE!

Bekijk hier de live stream van de formule 1 wedstrijd van Amerika, de wedstrijd in de Verenigde Staten. Zorg dat je niks hoeft te missen van de match in de formule 1 waar je gratis online kunt bekijken. De race wordt gehouden op zondagavond om 21:00 uur en die kun je lekker bekijken als afsluiter van je weekend. Zorg dat je niks hoeft te missen van de race van de Amerika GP wedstrijd van zondag 24 oktober 2021. Het is de prachtige wedstrijd in Amerika van Max Verstappen tegen Lewis Hamilton waar je zeker niks van wilt gaan missen in de Formule 1, de Grand Prix van Amerika Verenigde Staten in Austin, Texas.

Programma Formule 1 Grand Prix Amerika

Bekijk hieronder het programma van de Formule 1 Grand Prix in Amerika. Het is namelijk de race die gehouden wordt in Amerika waar veel tijdsverschil is. Dit is dan ook de reden dat je op zondag de race pas om 21:00 uur kunt kijken en op de zaterdagavond de kwalificatie om 23:00 uur begint.

Vrijdag 22 oktober 2021

  • 18u30: Eerste vrije training
  • 22u00: Tweede vrije training

Zaterdag 23 oktober 2021

  • 20u00: Derde vrije training
  • 23u00: Kwalificatie

Zondag 24 oktober 2021

  • 21u00: Start van de F1 Grand Prix van Amerika

Formule 1 live kijken

Wedstrijden zijn het spannendst als je ze natuurlijk live online kunt kijken. Daarom zenden wij gratis alle wedstrijden van de formule 1 uit voor jou live hier online. Je kunt via Ziggo of andere aanbieders op je eigen zenders kijken thuis, maar wij zenden de wedstrijden ook live gratis online uit. Je hoeft dus niks te missen van de wedstrijden van de formule 1 live stream en bekijkt alles gratis live online. De races zijn ook via Eurosport te bekijken of via het Duitse gratis open net, maar je kijkt natuurlijk het liefst met Nederlands commentaar naar de Formule 1, de grote prijs van Europese en intercontinentale rondes in heel de wereld! Zie Max Verstappen de andere mannen verslaan in de live stream die wij beschikbaar stellen voor jou!livestream formule 1

Formule 1 live kijken via internet

Via het internet heb je altijd te maken met een kleine vertraging ten opzichte van via de TV. Wij zorgen er voor dat deze vertraging zo klein mogelijk is en daarmee dus dat je de live stream gemakkelijk via internet kan zien. Daarnaast werkt het perfect op een 3G of een 4G verbinding en kost het slechts 100mb per uur! Hierdoor kun je de hele race kijken voor nog geen 1GB per race! Zo kun je dus elk weekend overal en waar je maar bent, in de trein, bus, station, thuis, bij de schoonfamilie, naar de live streams van de formule 1 kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in