Livestream Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2021

0
86
Livestream Formule 1 Abu Dhabi - Grand Prix Yas Marina Circuit 2021 Formule 1 ➜ Kijk snel LIVE de stream van 12 december 2021 vanaf 14:00 uur ✔ Gratis online kijken ✔ Formule 1 LIVE!

Mis niks van de live stream van de Formule 1 seizoensontknoping. Zorg dat je niks hoeft te missen van de laatste wedstrijd van het ontzettend spannende Formule 1 seizoen van 2021. Bekijk hier gratis de live stream van de race in Abu Dhabi, het Yas Marina Circuit. Bekijk hier de gratis live stream van de GRand Prix online van Abu Dhabi, waar we allemaal hopen dat Max Verstappen de winnaar gaat worden van dit seizoen en de race. Max Verstappen en Lewis Hamilton staan beide op exact evenveel punten, waar ze zullen strijden om het kampioenschap in 1 wedstrijd tegen elkaar.

Klik hier voor de live stream

Programma vrijdag 10 december 2021

  • 10u30-11u30: Eerste vrije training
  • 14u00-15u30: Tweede vrije training

Programma zaterdag 11 december 2021

  • 11u00-12u00: Derde vrije training
  • 14u00-15u00: Kwalificatie Formule 1 GP Abu Dhabi 2021

Programma zondag 12 december 2021

  • 14u00: Start van de Formule 1 Abu Dhabi Grand Prix

Op de vrijdag worden de vrije trainingen gereden. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Grand Prix en Formule 1 van zondag 12 december 2021. Het is de wedstrijd in Abu Dhabi op het Yas Marina Circuit, een van de lastigste banen waar er elk jaar op gereden wordt.

Als we kijken naar de winnaars van de afgelopen jaren, dan zien we dat Hamilton in totaal vijf keer wist te winnen op deze baan. Max Verstappen won de laatste race in 2020, terwijl Lewis de twee voorgaande edities op zijn naam wist te schrijven. Vettel won de race 3 keer, Kimi 1 keer en Bottas wist de race ook 1 keer te winnen in totaal.

Formule 1 live kijken

Wedstrijden zijn het spannendst als je ze natuurlijk live online kunt kijken. Daarom zenden wij gratis alle wedstrijden van de formule 1 uit voor jou live hier online. Je kunt via Ziggo of andere aanbieders op je eigen zenders kijken thuis, maar wij zenden de wedstrijden ook live gratis online uit. Je hoeft dus niks te missen van de wedstrijden van de formule 1 live stream en bekijkt alles gratis live online. De races zijn ook via Eurosport te bekijken of via het Duitse gratis open net, maar je kijkt natuurlijk het liefst met Nederlands commentaar naar de Formule 1, de grote prijs van Europese en intercontinentale rondes in heel de wereld! Zie Max Verstappen de andere mannen verslaan in de live stream die wij beschikbaar stellen voor jou!

Live formule 1 race kijken

Als laatste, hebben we natuurlijk de race voor je die op de zondag plaatsvindt. Alle formule 1 racewedstrijden bekijk je bij ons live en hoef je natuurlijk niks van te missen gratis live en online zenden wij het uit! Het is de race die je niet wilt missen en op je mobiel, tablet ,laptop of computer zult kunnen kijken. Zo kun je overal naar de live stream van de formule 1 kijken zonder dat je wat hoeft te missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in