Livestream Gent Wevelgem 2020 Wielrennen

0
2513
Livestream Cyclocross Gullegem 2023
Bekijk hier de live stream van de wielrenwedstrijd Gent-Wevelgem. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wielrenwedstrijd van zondag 11 oktober 2020, waar je gratis en live naar het wielrennen kunt gaan kijken. mis niks van de match en bekijk de Gent Wevelgem gratis en voor niets live hier bij ons. Wij zenden de hele wedstrijd uit van het wielrennen en de Klassieker is heir gratis live online te volgen!

Alternatieve live stream
alternatieve stream 2

Zondag staat de 82e editie van Gent-Wevelgem op het programma. In 233 kilometer krijgen de renners kasseien, onverharde stroken en elf hellingen voor de wielen. Zowel start en finish als de belangrijkste passages zijn dit jaar gesloten voor publiek.

Gratis wielrennen live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van deze wielerwedstrijd die gratis online wordt uitgezonden. In deze tijden wil je zeker wel op je gemak naar het wielrennen kijken, maar niet alles wordt altijd uitgezonden op de zenders die je thuis hebt. Daarom hebben wij voor jou een livestream van het wielrennen, zodat je de ploegen van Jumbo, Quick Step en alle andere topploegen gewoon in actie kunt zien. Bekijk hier de live stream van de kunsten van Wout van Aert en de kunsten van Mathieu van der Poel. Zo hoef je niks te missen van het wielrennen en kun je gratis live online naar alle wedstrijden komen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in