Livestream GP Adrie van der Poel Hoogerheide 2020

0
1371
hier de live stream van de Grote Prijs van Adrie van der Poel 2020. De veldrit wordt gereden op zondag 26 januari 2020 in Hoogerheide. Zorg dat je niks hoeft te missen van de veldrit en bekijk hem hier gratis en voor niets live bij ons online.
De vader van Mathieu van der Poel, Adrie, is eigenaar van deze veldrit. Hij is het brein achter dit prachtige parcours en zijn zoon gaat proberen de titel de prolongeren. Een fantastisch moment voor vader en zoon en daar wil je natuurlijk niks van missen. Klik op de link om de live stream te bekijken en gratis live online de match volgen!

alternatieve stream
alternatieve stream 2
alternatieve stream 3

Programma GP Adrie van der Poel op 26 januari 2020

10u00: Junioren
11u30: Beloften (U23)
13u30: Dames Elite
15u00: Heren Elite (profs)

selectie Nederland

Nederlandse selectie:
Heren Elite (Profs): Mathieu van der Poel, Lars van der Haar, David van der Poel, Corné van Kessel, Joris Nieuwenhuis, Stan Godrie, Maik van der Heijden en Sieben Wouters.

Selectie België

Belgische selectie:
Heren elite (profs): Eli Iserbyt, Toon Aerts, Wout van Aert, Gianni Vermeersch, Jens Adams, Thijs Aerts, Jim Aernouts, Vincent Baestaens, Nicolas Cleppe, Wietse Bosmans, Tim Merlier, Quinten Hermans, Tom Meeusen, Lander Loockx, Daan Soete, Braam Merlier, Laurens Sweeck, Diether Sweeck, Michael Vanthourenhout en Dieter Vanthourenhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in