Livestream Baal GP X²O Badkamers Trofee Veldrijden 2023

0
53
livestream veldrijden urban cross kortrijk 2023

Bekijk hier de live stream van de veldrit te Baal van 1 januari 2023. Deze veldrit wordt reeds sinds het jaar 2000 op nieuwjaarsdag gehouden. Zoals de naam het aangeeft, vindt de veldrit plaats in Baal. Dit is de woonplaats van de enige echte Sven Nys. De wedstrijd telt mee voor de X²O Badkamers Trofee en alle topveldrijders nemen eraan deel. Je kan de GP Sven Nys hier gratis bekijken. Op deze manier hoef je niks te missen van deze spannende veldrit te Baal. Mis niks van de live stream van het Baal veldrijden en check hier gratis live online de livestream!

Programma Baal veldrijden

PROGRAMMA WEDSTRIJDEN
Verschillende groepen nemen deel aan de GP Sven Nys te Baal. Bekijk hier het programma!

09u50 Vertrek Junioren Vrouwen

11u00 Vertrek Junioren Mannen

12u15 Vertrek Beloften Mannen

13u45 Vertrek Elite Vrouwen

15u00 Vertrek Elite mannen

Over Veldrijden in Baal

Sinds 2000 wordt de GP Sven Nys oftewel de veldrit te Baal gehouden op nieuwjaarsdag. Geen tijd voor een kater, dus! De veldrit wordt verreden op het lage gedeelte van de Balenberg. Dit zorgt voor een enorm lastig parcours. Vaak zijn er dan ook grote tijdsverschillen merkbaar tussen de verschillende deelnemers. Deelnemers als Sven Nys en Mathieu van der Poel hebben de GP Sven Nys al dikwijls gewonnen. In 2022 ging Wout van Aert er met de overwinning vandoor. Maar wie zal er dit jaar winnen? Ontdek het via onze gratis online live stream van de veldrit te Baal!

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag in Baal die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in