Livestream Herentals Crosst X²O Badkamers Trofee Veldrijden 2023

0
61
livestream Herentals Crosst 2023
livestream Herentals Crosst 2023

Bekijk hier de live stream van de veldrit te Herentals van 3 januari 2023. Herentals Crosst telt mee voor de X²O Badkamers Trofee en alle topveldrijders nemen eraan deel. De veldrit vindt plaats in het Vlaamse Herentals. Je kan de Herentals Crosst hier gratis bekijken. Op deze manier hoef je niks te missen van deze spannende veldrit te Herentals. Mis niks van de live stream van Herentals Crosst en check hier gratis live online de livestream!

Programma Baal veldrijden

PROGRAMMA WEDSTRIJDEN
Verschillende groepen nemen deel aan Herentals Crosst. Bekijk hier het programma!

09u00 Jeugdinitiatie

09u50 Dames Junioren

11u00 Mannen Junioren

12u15 Mannen U23

13u45 Vrouwen Elite

15u00 Mannen Elite

Over Veldrijden in Herentals

Herentals ligt in de Vlaamse provincie Antwerpen. Herentals Crosst behoort tot het klassement voor de X2O trofee. Het parcours is lang: veldrijders gaan over grasvelden, maar ook doorheen het bos. Op deze manier worden alle terreinen overwonnen tijdens Herentals Crosst. Er doen dan ook toppers onder de veldrijders mee. Denk aan Eli Iserbyt, Tom Pidcock en Toon Aerts. Afgelopen twee edities won Wout van Aerts deze veldrit, maar zal het hem dit jaar ook lukken? Ontdek het via onze gratis online live stream van Herentals Crosst op 3 januari 2023!

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag in Herentals die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in