Livestream Kleeberg Cross Mechelen

0
44
livestream Herentals Crosst 2023
livestream Herentals Crosst 2023

Mis niks van de Kleeberg Cross in Mechelen. Bekijk hier de live stream van de rit van de Kleebergcross en check hier gratis live online op zaterdag 17 september 2022. Het is de eerste veldrit van het seizoen, natuurlijk een belangrijk moment waar je niks van wilt gaan missen.

Gratis Kleeberg Cross Mechelen live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van deze veldrit Cyclocross Kleeberg Cross die gratis online wordt uitgezonden. In deze tijden wil je zeker wel op je gemak naar het wielrennen kijken, maar niet alles wordt altijd uitgezonden op de zenders die je thuis hebt. Daarom hebben wij voor jou een livestream van het cyclocross, zodat je de ploegen van Jumbo, Quick Step en alle andere topploegen gewoon in actie kunt zien. Bekijk hier de live stream van de kunsten van Wout van Aert en de kunsten van Mathieu van der Poel. Zo hoef je niks te missen van het veldrijden en kun je gratis live online naar alle wedstrijden komen kijken.

Het parcours van de Kleeberg Cross is enorm aangepast sinds de vorige keer dat er hier werd veld gereden. Renners rijden nu in tegengestelde richting ten opzichte van de edities hiervoor. De technische zone is verplaatst en het parcours is uitgebreid met een nieuw gedeelte. De spectaculaire wetzone is gebleven en hebben we wat groter gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in