Livestream Michael van Gerwen – Michael Smith WK Finale Darts 2023

0
57
livestream wk finale darts michael van gerwen

Bekijk hier de finale van het WK darts 2023, oftewel de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Michael Smith van dinsdag 3 januari 2023. Het is de wedstrijd in de finale van het Wereldkampioenschap darten tussen de Nederlander en de Brit in Alexandra Palace in Londen. Traditiegetrouw wordt de finale gehouden na de nieuwjaarswisseling en dit jaar is het de Nederlander Michael van Gerwen die in de finale staat om zijn vierde wereldtitel te pakken.

Gratis live stream WK Darts

Wil je gratis naar de live stream van het WK darts kijken, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de website waar je dit kan doen! Zorg dat je niks hoeft te missen van het WK Darts live stream en bekijk hier de finale tussen beide spelers.

Halve finales WK terugblik

Hieronder een terugblik van de halve finales van het WK Darts van gisteren 2 januari 2023. Daarin was Michael Smith te sterk voor Clemens, die toch wel redelijk tegengas wist te geven in het begin van de wedstrijd. Hij kreeg zelfs pijlen om op 3-3 te komen in sets, maar verprutste dit.

Michael van Gerwen had totaal geen problemen met Dimitry van den Bergh. Het werd een white wash voor de Nederlander, die met 6-0 wist te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in