Livestream Mike Tyson – Roy Jones junior bokswedstrijd 2020 live!

0
923
sportweddenschappen

Bekijk hier de live stream van de bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Roy Jones Junior, de match die je zeker niet wil missen in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:00 uur. Mis niks van de match en bekijk hier gratis live de wedstrijd in het boksen tussen Mike Tyson en Roy Jones, een wedstrijd van Mike die al 15 jaar niet meer in de ring gestaan heeft.

Mike Tyson vs.Roy Jones Jr. is een aanstaande oefen bokswedstrijd tussen de voormalige onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht, Mike Tyson, en de voormalige wereldkampioen in vier divisies, Roy Jones Jr..De wedstrijd staat gepland voor 28 november 2020. bij STAPLES Center in Los Angeles, Californië. De wedstrijd wordt officieel bekrachtigd door de California State Athletic Commission (CSAC).

Een jaar na zijn pensionering kondigde Tyson in september 2006 aan dat hij zou beginnen aan een wereldtournee van oefengevechten, aangekondigd als “Mike Tyson’s World Tour”, in een poging om zijn schuld af te lossen. De eerste wedstrijd vond plaats op 20 oktober 2006, in het Chevrolet Center in Youngstown, Ohio, tegen voormalig profbokser en sparringpartner Corey Sanders (niet te verwarren met de Zuid-Afrikaanse voormalig wereldkampioen zwaargewicht, Corrie Sanders), in een viertal -ronde wedstrijd. Echter, was het een teleurstellend optreden en daarmee ook zijn laatste gevecht ooit.

Tyson noemde het idee om terug te keren naar tentoonstellingsgevechten voor het eerst in een YouTube-interview van april 2020 met rapper TI en zei: “Ik wil naar de sportschool en in vorm komen om drie of vier ronde tentoonstellingen te kunnen organiseren voor een aantal goede doelen en zo. “.

Volledig programma

Naast de kraker tussen Tyson en Jones Jr. vinden er nog meer bokswedstrijden plaats deze avond.

bokswedstrijden voorprogramma

  • Zwaargewicht: Juiseppe Cusumano-Nick Jones
  • Vedergewicht: Edward Vasquez-Irvin Gonzalez Jr
  • Lichtgewicht: Jamaine Ortiz-Nahir Albright

Bokswedstrijden hoofdprogramma

  • Cruisergewicht: Viddal Riley – Rashad Coulter
  • Halfzwaargewicht: Badou Jack – Blake McKernan
  • Cruisergewicht: Jake Paul – Nate Robinson
  • Zwaargewicht: Mike Tyson – Roy Jones Jr.
Hoe laat start de live stream Mike Tyson – Roy Jones Jr.?

Tussen 03:00 uur en 06:00 uur zaterdag op zondagnacht. De precieze tijd dat Tyson met zijn tegenstander de ring in stapt is niet bekend. Maar naar verwachting zal het gevecht rond 05:00 uur beginnen.

Waar kan ik de live stream volgen?

Klik hier om de gratis stream te bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in