Livestream Milaan – San Remo 2021

0
332
Livestream Cyclocross Gullegem 2023

Bekijk hier de live stream van Milaan – San Remo 2021. De rit wordt gereden op zaterdag 20 maart 2021 in Italië . Mis niks van deze spannende eendagsklassieker in Italië , waardoor de hoogste van de bergen altijd hoger zijn dan bij andere klassiekers. Mis niks van de ronde van Milaan of de ronde van San Remo, zonder publiek helaas, maar wel een schitterende ronde om je zaterdag mee te gaan vullen.

Het is het eerste monument van het seizoen dat op het programma staat. De race vond voor het eerst plaats in 1907 en is dit jaar dus al de 112e editie van het wielrennen. Op een parcours van 299 kilometer vormt het vermaarde duo Cipressa/Poggio ook nu weer de finale. De race eindigt met een afdaling van ruim 5 kilometer. 

Bekijk hier de live stream van de wielerwedstrijd Milaan – San Remo en zorg dat je niks hoeft te missen van de wielerwedstrijd, de tweede klassieker van dit seizoen nadat er dit weekend al gereden werd. Deze zaterdag is het tijd voor de Milaan San Remo versie van 2020. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream van de wedstrijd Milaan San Remo 2020 in Italië in Milaan. Vorig jaar was Julian Alaphilippe de winnaar, maar dit jaar zullen we waarschijnlijk een andere winnaar krijgen!

KLIK HIER VOOR DE LIVE STREAM

Uitslag Milaan – San Remo 2019

De kanshebbers van dit jaar? Die waren vorig jaar ook sterk in deze eendagsklassieker en daarom hier een overzicht van de uitslag van de top 10 van vorig jaar:
Uitslag Milaan-San Remo 2019
1. Julian Alaphilippe (Fra)
2. Oliver Naesen (Bel) z.t.
3. Michal Kwiatkowski (Pol) z.t.
4. Peter Sagan (Slw) z.t.
5. Matej Mohoric (Slo) z.t.
6. Wout Van Aert (Bel) z.t.
7. Alejandro Valverde (Spa) z.t.
8. Vincenzo Nibali (Ita) z.t.
9. Simon Clarke (Aus) z.t.
10. Matteo Trentin (Ita) z.t.
11. Tom Dumoulin (Ned) z.t.

Favorieten voor de Milaan – San Remo koers 2020

Favorieten Milaan – San Remo 2020
***** Michael Matthews, Mathieu van der Poel, Wout Van Aert
**** Julian Alaphilippe, Michal Kwiatkowski, Caleb Ewan
*** Iván García, Vincenzo Nibali, Peter Sagan, Arnaud Démare
** Sam Bennett, Fernando Gaviria, Matej Mohoric, Oliver Naesen
* Alexey Loetsenko, Nacer Bouhanni, Alexander Kristoff, Giacomo Nizzolo

Beklimmingen Milaan – San Remo

Bekijk hier de beklimmingen tijdens de Milaan – San Remo editie van 2020. Zorg dat je niks hoeft te missen van deze fantastische bergen en bekijk hier de live stream Milaan – San Remo gratis live online via deze live stream.

Capo Berta
Capo Cervo
Capo Mele
Cipressa
Le Manie
Passo del Turchino
Poggio di San Remo

Gratis wielrennen live stream online

Bij ons kun je de gratis live streams van het wielrennen seizoen bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de stream van de wedstrijden in de klassiekers van het wielrennen gratis en live online. Zo hoef je niks te missen van de klassiekers in Italië, Frankrijk, Spanje, België en in andere landen. Alle klassiekers in het wielrennen kun je de live stream gratis online bekijken en zo hoef je niks te missen gratis live en online!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in