Livestream OHL – Beerschot | Promotiefinale 2 augustus 2020

0
3398
Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen OHL Leuven en Beerschot Wilrijk, de tweede finale en terugwedstrijd van de promotiefinale naar de Jupiler Pro League competitie van 2020 – 2021. Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijd tussen OHL Leuven en Beerschot Wilrijk, de wedstrijd die gespeeld gaat worden om 19:00 uur op 2 augustus 2020 op de zondag. Het is de belangrijkste wedstrijd van beide clubs in het seizoen, dat door Corona maanden is uitgesteld.

Gratis Live Stream

Alternatieve live stream

Geen toeschouwers in het stadion

De wedstrijd zal zondag 2 augustus gespeeld worden zonder publiek. Dit door de aanhoudende stijging in de Corona crisis en veerspreidingen van het virus. Niemand wilt besmet worden en daarom is het goed als iedereen thuis gratis naar de live stream gaat kijken, zodat je niks hoeft te missen van deze wedstrijd live en gratis online. de wedstrijd wordt hier in de live stream uitgezonden, waardoor je online de match tussen OHL en Beerschot gratis online kunt kijken, de promotiefinale van 2 augustus 2020 om 19:00 uur live online!

Proximus gratis uitzending promotiefinale?

Het lijkt erop dat de wedstrijd gratis zal worden uitgezonden door Proximus. Echter, is dit niet het geval en zul je de live stream toch bij ons gratis en live kunnen volgen met Vlaams commentaar. Dit is zonder registratie en je zult dus gewoon de wedstrijd bij ons kunnen volgen vanuit je luie stoel. Mis niks van de stream en check OHL – Beerschot hier gratis, zonder dat je een abonnement hoeft te hebben bij Proximus om de betaalmuur te doorbreken.

Uitslag eerste wedstrijd OHL – Beerschot

De eerste wedstrijd tussen OHL Leuven en Beerschot Wilrijk eindigde in een 1-0 overwinning voor Beerschot in eigen huis. In Leuven zal nu de return gespeeld worden, waardoor de ploeg uit Leuven dus minimaal 1 keer dient te scoren om de Jupiler Pro League te kunnen behalen. Zorg dat je niks hoeft te missen en check hier de live stream van de wedstrijd tussen OHL Leuven en Beerschot gratis live online!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in