Livestream Rico Verhoeven – Hesdy Gerges

0
12682
samenvatting glory 79

Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges, de wedstrijd die gespeeld wordt op Glory 77 op zaterdag 30 januari 2021.

Geen livestream Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik

Helaas gaat de wedstrijd tussen Rico Verhoven en Jamal Ben Saddik niet door. Deze match is afgelast en kun je dus helaas niet online bekijken. Jamal Ben Saddik heeft zich afgemeld, doordat hij een rugblessure heeft. Hij zal dus niet kunnen vechten om de wereldtitel, maar Hesdy Gerges zal het opnemen tegen Rico Verhoeven in de ring. De twee hebben de afgelopen jaren al een enorme hekel aan elkaar gekregen en zullen elkaar dan ook graag door de ring heen willen slaan. Mis niks van de live stream en bekijk hier de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik gratis live online via deze live stream die we voor jou gaan opzoeken!

Koop hier je stream bij Spike!

Wel een stream Verhoeven – Gerges

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van Verhoeven – Gerges, de wedstrijd van zaterdag 30 januari 2021. Het is de live stream van Glory 77 en ook de live stream Rico – Gerges. Zorg dat je niks hoeft te missen van de match tussen Rico Verhoven en Hesdy Gerges en bekijk de hele wedstrijd gratis live bij ons online hier!

livestream glory 77 rico gerges

Statistieken Rico Verhoeven

Rico heeft in zijn kickboks carrière in totaal 56 keer gewonnen en 10 keer verloren. Hij is niet de ster van de knock-out, want wist maar 17 van zijn 56 wedstrijden op knock-out te winnen. Verder is hij ongeslagen in bet boksen en is hij ook ongeslagen in de MMA, waarin hij wel op knock-out wist te winnen.

Gevechtsstatistieken Boksen
Gewonnen1
  Op knock-out1
Verloren0
Gevechtsstatistieken Kickboksen
Totaal66
Gewonnen56
  Op knock-out17
Verloren10
  Op knock-out2
Gevechtsstatistieken MMA
Totaal1
Gewonnen1
  Op knock-out1
Verloren0

Statistieken Hesdy Gerges

Hesdy Gerges heeft net wat meer verloren dan Rico Verhoven. Hij verloor 19 keer, waarvan de helft op knock-out. Kijkend naar zijn ratio gewonnen wedstrijden en knock-out, dan wint hij bijna de helft van de wedstrijden door iemand KO te slaan.

Gevechtsstatistieken Kickboksen
Totaal71
Gewonnen50
  Op knock-out23
Verloren19
  Op knock-out8
Onbeslist1
Gestaakt1
Gevechtsstatistieken MMA
Totaal2
Verloren2
  Op knock-out1

Livestream Glory 77 Spike PPV

De wedstrijden van Glory worden uitgezonden via Spike via Pay Per View, oftewel PPV. Hier zul je dus voor moeten betalen om de wedstrijd te kunnen bekijken. Via de website van Spike kun je dan tegen betaling de live stream Glory 77 online volgen. We hebben bij Glory 76 gezien dat er ook online websites zijn die de stream dan op hun eigen website inladen en daar kun je dan gratis de live stream volgen. Echter, zal Spike dit keer waarschijnlijk extra goed beveiligd zijn waardoor je enkel de stream online tegen betaling zal kunnen kijken. Hierdoor kun je de live stream Glory 77 gratis Rico Verhoeven – Hesdy Gerges niet online bekijken. Mis niks van het viermanstoernooi, waarin ook Levi Rigters en Tarik Khbabez meestrijden om de titel. Lees hieronder meer achtergrondinformatie over Levi en Tarik.

Levi Rigters live stream

Levi Rigters, 25 jaar en het aanstormende talent in de Glory kickboxing. In december 2020 maakte hij al een enorme indruk tijdens Glory 76 in de live stream, het evenement waar Badr Hari afdroop na een gevecht tegen Benjamin Adegbuyi, won Rigters een soortgelijk viermanstoernooi door Marciano Bhagwandass en Nordine Mahieddine te verslaan. Als prof heeft Levi nog nooit verloren, alleen als amateur verloor hij slechts één gevecht. In de afgelopen jaren won hij alles onder de vlag van Enfusion, negen gevechten. En zijn debuut bij Glory was dus eveneens veelbelovend.

Tarik Khbabez live stream

Levi Rigters neemt het op tegen Tarik Khbabez. Hij maakt deze zaterdag zijn debuut in Glory. De 28-jarige Marokkaanse Nederlander trainde vroeger met Verhoeven en Badr Hari en won 46 van zijn 53 kickbokspartijen, waarvan 26 op knock-out. Hij is een vechter die altijd bij ONE speelde in Azië, dus voor ons in Nederland niet zo populair. Echter, is hij wel iemand om rekening mee te houden in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in