Livestream training FC Groningen

0
384

Bekijk hier de live stream van de training van FC Groningen, met daarin Arjen Robben zijn eerste training als rentree aan het nieuwe seizoen van 2020-2021. Arjen Robben keerde deze zomer terug naar het oude nest om daar zijn carriere af te sluiten. De held uit Groningen wil zijn club van vroeger nog 1 keer helpen om een goed seizoen neer te zetten en zal maandag 20 juli zijn eerste training gaan houden in Groningen. FOX SPORTS is daar bij en jij kunt de live stream van de training van FC Groningen gratis en live online bekijken bij ons!

Live Stream Training Arjen Robben FC Groningen

Bekijk hier de live stream van de training van FC Groningen en Arjen Robben van 20 juli 2020 en zorg dat je niks hoeft te missen van de training van de Grunningers. Robben neemt deel aan de training op het eigen trainingscomplex en dit zul je vanaf 10:00 uur live bij ons kunnen volgen met Nederlands commentaar!

De uitzending wordt gehouden in het Topsportzorgcentrum in Groningen. Naast de presentator schuiven ook Groningen-directeur Wouter Gudde, clubwatchers Stefan Bleeker en William Pomp en Michiel Jongsma van OptaSports aan. Als de training erop zit zullen ook trainer Danny Buijs en Robben zelf hun opwachting maken in de uitzending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in