Livestream Koksijde X²O Badkamers Trofee Veldrijden 2023

0
103
Livestream Vlaamse Duinencross 2023

Bekijk hier de live stream van de Vlaamse Duinencross te Koksijde van 5 januari 2023. Deze veldrit te Koksijde telt mee voor de X²O Badkamers Trofee en alle topveldrijders nemen eraan deel. De veldrit vindt plaats in het Vlaamse Koksijde. Je kan de de veldrit van Koksijde hier gratis bekijken. Op deze manier hoef je niks te missen van deze spannende veldrit te Koksijde. Mis niks van de live stream van de Vlaamse Duinencross te Koksijde en check hier gratis live online de livestream!

Programma Koksijde Vlaamse Duinencross veldrijden

PROGRAMMA WEDSTRIJDEN
Verschillende groepen nemen deel aan de veldrit te Koksijde. Bekijk hier het programma!

09u15 Nieuwelingen 1stejaars

10u00 Nieuwelingen 2dejaars

11u00 Mannen Junioren

12u15 Mannen U23

13u45 Vrouwen Elite

15u00 Mannen Elite – Vlaamse Duinencross

Over Veldrijden in Koksijde

De Veldrit te Koksijde wordt ook wel de Vlaamse Duinencross genoemd. Deze Duinencross wordt jaarlijks georganiseerd in de Vlaamse kustgemeente Koksijde. Vroeger – in 1994 en 2012 – werd hier zelfs het wereldkampioenschap veldrijden gehouden. Renners als Sven Nys, Niels Albert en Mathieu van der Poel gingen er diverse keren met de overwinning vandoor. Ook de Elite Vrouwen doen al jaren mee aan deze veldrit. Onder andere Katherine Compton en Marianne Vos wonnen hier de Duinencross!

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag in Koksijde die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in