Livestream Waaslandcross Sint-Niklaas

0
42
livestream waaslandcross 2023

Bekijk hier de live stream van de Waaslandcross Sint-Niklaas gratis live online. De veldrit wordt gehouden op zaterdag 18 februari 2023 in Sint-Niklaas en is 1 van de laatste veldritten van dit seizoen. Zorg dat je niks hoeft te missen van de veldrit in Waaslandcross, onderdeel van de Exact Cross gratis live online.

Livestream Waaslandcross vandaag

Programma Waaslandcross 18 februari 2023

9u30 nieuwelingen 1ste jaars (afhankelijk van aantal, mogelijks samen met 2de jaars)
10u15 nieuwelingen 2de jaars
11u00 junioren heren
12u15 G-sport

live op vtm

13u45 dames
15u00 heren

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

Cyclocross Waaslandcross Exact livestream

In België wordt er gesproken over cyclocross live stream. De cyclocross zijn de top wedstrijden in het veldrijden en daar hoef je niks van te missen. Het veldrijden vandaag bekijk je gratis live online via onze website, waardoor je er niks van hoeft te missen en gratis live online de Wereldbeker, Ethias Cross en andere ritten online kunt bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in