Livestream Tyson Fury – Derek Chisora WBC

0
43
livestream fury - chisora

Bekijk hier de live stream van het gevecht om de WBC-wereldtitel tussen Tyson Fury en Dereck Chisora op zaterdag 3 december 2022 vanaf 18.00. Fury was reeds enkele maanden op pensioen, maar keert speciaal terug voor dit gevecht tegen Tyson Fury. Via onze gratis online live stream kun je het gevecht tussen Fury en Chisora hier volgen. De headline act van dit evenement is uiteraard de wedstrijd van Tyson Fury tegen Dereck Chisora. Bekijk hier de livestream van het evenement!

Livestream Tyson Fury – Derek Chisora gratis

Op zaterdag 3 december 2022 vindt het evenement rond WBC plaats vanaf 18.00. Hier kun je exclusief de gratis livestream bekijken van het gevecht tussen Tyson Fury en Derek Chisora om de wereldtitel (WBC) in het zwaargewicht. Op die manier hoef je geen seconde te missen van dit gevecht. Dit is overigens niet het enige gevecht dat deze avond plaatsvindt. Er staat immers nog zes andere vechtpartijen op het programma. Deze bekijk je helemaal gratis live via onze gratis online live stream!

Zwaargewicht WBC-wereldtitel Fury – Chisora

WBC staat voor World Boxing Council: een internationale professionele boksorganisatie. WBC bestaat al sinds 1963 en organiseerde reeds allerlei vooraanstaande bokswedstrijden. Bekende deelnemers zijn Floyd Mayweather Jr., Canelo Alvarez en Tyson Fury. Ook het gevecht om de titel op vlak van zwaargewichten tussen Tyson Fury en Dereck Chisora wordt georganiseerd door WBC. Wil je niks missen van deze bokswedstrijd tussen Fury en Chisora? Bekijk het live via onze gratis online live stream op zaterdag 3 december 2022 vanaf 18.00!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in