Samenvatting GP Abu Dhabi 2019

0
692

Bekijk hier de samenvatting van de Race in Abu Dhabi van zondag 1 december 2019 in Abu Dhabi. Het was een redelijk spannende race met Lewis Hamilton – de wereldkampioen – als terechte winnaar in het veld. Max Verstappen werd knap tweede en verzekerde zich daarmee met een derde plek in de ranglijst van 2019. Bekijk hier alle hoogtepunten van de Grand Prix in de Formule 1 in Abu Dhabi en zorg dat je niks hoeft te missen van het racen en de acties in de formule 1. Het was een spannende race waar je de hoogtepunten zeker niet van wilt missen!

Reacties van het publiek

Als Max wint is in eens de beste f1 correur van het veld, mensen realiseren niet of nogsteeds niet dat Max heet meer kans voor winnen als de kampioenschap beslist is. Je merk wel wanner mercedes iets meer gas geef dan is completely demarrage. Waar was max??. Vind zelf le clerq met een goed Ferrari in beste vorm is gevaarlijker dan max in goed redbull. Want als le clerq weg is dan is echt weg. in een goed Ferrari.

Voor de roze/oranje brillen onder ons! Nu duidelijk wat het gat nog is tussen RB en MB!!!!! En eigenlijk is Albon de performance van RB, waardoor het gat nog groter is dan het lijkt!!! Ik hoop het wel maar Max en RB zullen geen kampioen worden in 2020!!!

Ten eerste is Mercedes hier altijd ontzettend sterk.. Ten tweede, hoezo is Albon de performance van Red Bull? Het is echt niet alsof Max op een magische manier zoveel extra seconden weet te vinden.
En mbt 2020, liggen de verhoudingen zoals nu kan het echt wel een heel mooi seizoen worden. Zeker wetende dat Red Bull in het seizoen het gat altijd wel weet te verkleinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in