Samenvatting Ossasuna 2 – 2 Barcelona

0
315

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd tussen Ossasuna en FC Barcelona, de match waarin Frenkie de Jong opnieuw niet thuis wist te geven. De Spaanse media is niet blij met het spel van de Nederlander op het middenveld van Barcelona en kijkt de trainer hier op aan.

Barcelona kwam al na zeven minuten op achterstand door een treffer van Roberto Torres. Na rust maakte de zestienjarige invaller Ansu Fati gelijk. Hij mag zich de jongste doelpuntenmaker ooit voor Barcelona in een competitiewedstrijd noemen.

Arthur, eveneens na rust in het veld gekomen, schoot de bezoekers naar 1-2. Osasuna kwam in de slotfase op 2-2 door een benutte strafschop van Torres. Osasuna kreeg een penalty nadat Gerard Piqué een bal tegen een arm kreeg aangeschoten.

Trainer Ernesto Valverde was na afloop hard voor zijn ploeg. ,,We speelden helemaal niet goed, we waren vreselijk”, zei hij. “In de tweede helft kregen we de wedstrijd in hadden, maar maken zij na een absurde strafschop gelijk. We kunnen ons niet veroorloven om een wedstrijd zo uit onze handen te laten glippen.”