Samenvatting PSV 3 – 1 FC Groningen

0
445

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen, de match van woensdag 25 september 2019 in het stadion van PSV Eindhoven, het Philips Stadion. De Eindhovenaren kwamen vroeg op voorsprong en zelfs in de eerste helft nog op een 2-0 voorsprong. De wedstrijd leek hiermee gespeeld, maar in de 70e minuut kwam FC groningen terug in de wedstrijd door een goal van Lunqvist. Daarmee was de spanning compleet terug en leek het erop dat Groningen nog kon strijden voor een punt in deze wedstrijd. De ploeg uit het Noorden kreeg dan ook alle ruimte van PSV om te gaan voetballen en daardoor ook kansen. Na enkele waarschuwingen werd er een schot gelost vanaf de 16 die door richting werd veranderd door Viergever. Hierdoor wist PSV op een 1-2 voorsprong te komen en was Groningen compleet terug in de match van woensdagavond.

Bekijk hier de samenvatting van PSV Groningen door de video hierbeneden te bekijken en geniet van de goals en hoogtepunten van de Eredivisiewedstrijd.