Samenvatting VVV 1 – 4 Ajax

0
324

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd tussen VVV venlo en Ajax, de match van dit weekend in de Eredivisie. Op zaterdag 17 augustus 2019 was het de beurt aan Ajax om de uitwedstrijd te spelen tegen VVV Venlo. na een lastige eerste helft, wisten de amsterdammers toch met 4-1 te winnen van VVV. Bekijk hier de doelpunten en de hoogtepunten van de wedstrijd door de video hieronder te bekijken.

Samenvatting en hoogtepunten van Ajax tegen VVV

Op slag van rust schoot Ziyech op aangeven van Dusan Tadic de 0-1 binnen, en vijf minuten na de thee zette ook de Serviër zijn naam op het scorebord. En net als afgelopen week tegen PAOK Saloniki deed Tadic dat vanaf de strafschopstip. Nadat een schot van Nicolas Tagliafico door Roel Janssen met de hand was beroerd, mocht Tadic van elf meter aanleggen. Na een klein uur voetballen in Venlo moest na Promes ook Ziyech met een blessure naar de kant, en van beide spelers is het afwachten of en hoe lang ze dinsdagavond kunnen spelen tegen APOEL Nicosia.