Livestream Badr Hari – Alistair Overeem – Glory Collision 4

0
70
livestream badr hari alistair overeem glory collision 4

Bekijk hier de live stream van Collision 4 dat gehouden wordt op zaterdag 8 oktober 2022 in het GelreDome te Arnhem. Via onze gratis online live stream kun je de Collision 4 volgen. De headline act van dit evenement is uiteraard de wedstrijd van Badr Hari tegen Alistair Overeem. Bekijk hier de livestream van Collision 4 live van Badr Hari tegen Alistair Overeem!

Alternatieve live stream 2

Livestream Videoland Collision 4 gratis

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van Badr Hari tegen Alistair Overeem live stream. De wedstrijden van Glory worden namelijk bij Videoland uitgezonden. Wil je de livestream Videoland bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Glory Collision 4: Badr Hari – Alistar Overeem

Badr Hari neemt het op tegen Alistair Overeem in deze Collision 4, oftewel Glory Kickboxing. Overeem is vooral bekend in de MMA (Mixed Martial Arts) en speelde hier in totaal 67 wedstrijden. Daarvan won hij er 47 in totaal. HIj werd aan de kant geschoven door de UFC, waardoor hij een contract heeft getekend bij Glory en daar direct aan Badr Hari is gekoppeld. In totaal heeft Overeem al 10 wedstrijden in het kickboxen gespeeld, waarvan hij er 4 wist te verloren en de rest te winnen. Onder andere Badr Hari heeft hij al verslagen in het Kickboxen en neemt het nu dus op tegen Badr Hari.

Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Glory Cllision 4 Kickboxing wedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Het is de confrontatie op zaterdag 8 oktober waar je zeker niks van wilt gaan missen. De twee toppers nemen het tegen elkaar op hier op de 8e van oktober, met daarnaast nog een mooi toernooi tussen vier zwaargewichten en de wereldtitelgevecht in het weltergewicht. De wedstrijd is alleen via live streams te bekijken en laat ons daar nou net gespecialiseerd in zijn! Bij ons vind je dus de live stream van de Glory Collision 4 live stream gratis online op zaterdag 23 oktober 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in