Livestream Aardbeiencross Merksplas

0
42
livestream Herentals Crosst 2023
livestream Herentals Crosst 2023

Mis niks van de Aardbeiencross in Merksplas. Bekijk hier de live stream van de rit van de Aardbeiencross en check hier gratis live online op zaterdag 19 november 2022. Deze veldrit maakt deel uit van de Superprestige veldrijden. Onder andere Mathieu van der Poel en Sven Nys gingen er eerder al met de winst vandoor. Maar wie zal er dit jaar winnen? Ontdek het via onze gratis online live stream van de Aardbeiencross te Merksplas.

Gratis Aardbeiencross Merksplas live online kijken

Zorg dat je niks hoeft te missen van deze veldrit Aardbeiencross Merksplas die gratis online wordt uitgezonden. In deze tijden wil je zeker wel op je gemak naar het wielrennen kijken, maar niet alles wordt altijd uitgezonden op de zenders die je thuis hebt. Daarom hebben wij voor jou een livestream van het cyclocross, zodat je de ploegen van Jumbo, Quick Step en alle andere topploegen gewoon in actie kunt zien. Bekijk hier de live stream van de kunsten van Wout van Aert en de kunsten van Mathieu van der Poel. Zo hoef je niks te missen van het veldrijden en kun je gratis live online naar alle wedstrijden komen kijken.

Het programma van de Aardbeiencross te Merksplas ziet er als volgt uit. Om 12.00 gaan de Junioren Heren van start. Om 13.40 is het de beurt aan de Elite Dames en om 15.10 gaan de Elite Heren van start. Je hoeft niks te missen van de Aardbeiencross te Merksplas. Wij zenden immers de volledige Aardbeiencross van 2022 op zaterdag 19 november 2022 gratis uit via onze online live stream. Veel kijkplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in