Livestream Diegem Avondcross Veldrijden 2022

0
48
livestream waaslandcross 2023

Bekijk hier de live stream van het Diegem Veldrijden van woensdag 28 december 2022. Het is een avondcross die je online kunt bekijken, met vanaf 20:45 uur de Elite mannen en vanaf 19:00 uur de Elite vrouwen. Er wordt niet vaak een avondrace gehouden, maar hier kun je wel de Diegem avondcross gratis online bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen van deze race waar onder andere Mathieu van der Poel aan zal meedoen in deze kertperiode. Mis niks van de live stream van het Diegem veldrijden en check hier gratis live online de Diegem veldrit online.

Programma Diegem veldrijden

PROGRAMMA WEDSTRIJDEN
17u00 Vertrek internationale Junioren

19u00 Vertrek Vrouwen Elite + U23

20u45 Vertrek Mannen Elite + U23

PROGRAMMA AMBIANCE-TENT
Doorlopend DJ Benny

19u50 Optreden Sergio

Over Veldrijden in Diegem

De Cyclocross van Diegem is een jaarlijks terugkerende veldrit die wordt gehouden in de provincie Vlaams-Brabant, in het Belgische dorp Diegem. Deze avondcross is onderdeel van de Superprestige Veldrijden en kan worden bekeken op tv of via een livestream. Diegem is een dorp in de gemeente Machelen, gelegen in de buurt van Brussel. Het dorp is in de loop der tijd een onderdeel geworden van de stedelijke rand van Brussel, met een deel van Brussels Airport dat zich in de deelgemeente Diegem bevindt. Diegem telt ongeveer 15.000 inwoners en is bekend vanwege de Sint-Catharina en Sint-Corneliuskerk, die ooit een beroemd bedevaartsoord was ter ere van Sint Cornelius. Victor Servranckx, een abstracte kunstenaar, was ook afkomstig uit Diegem.

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag in Diegem die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in