Livestream Gavere Veldrijden Wereldbeker

0
52
livestream veldrijden urban cross kortrijk 2023

Mis niks van de live stream van het Gavere veldrijden van maandag 26 december 2022. Op tweede kerstdag wordt er traditiegetrouw veldgereden waar je niks van wilt gaan missen. De Cyclocross Gavere wordt gereden in het Oost-Vlaamse dorpje Gavere en is een jaarlijks toernooi dat gereden wordt.

Het is niet duidelijk op welke tv-zender de Cyclocross Gavere wordt uitgezonden. daardoor hebben wij voor jou een live stream opgezocht waar je de wedstrijd van Cyclocross Gavere kunt gaan bekijken. De tekst gaat voornamelijk over de geschiedenis van veldrijden in Gavere en over enkele bekende winnaars van deze veldrit. Het wordt genoemd dat de Cyclocross Gavere live op tv wordt uitgezonden en online via een livestream te bekijken is, maar er wordt niet aangegeven op welke tv-zender dit te zien is of waar men de livestream kan vinden. Als u meer informatie wilt over hoe en waar de Cyclocross Gavere te bekijken is, kunt u het beste contact opnemen met de organisatoren van deze veldrit of informatie zoeken op hun website of op andere online bronnen.

Programma Gavere veldrijden 2022

Randprogramma:

Kwaremont Koerse Kaffee

11:30 – Re-Maxx
13:00 – Nive & Neekid
14:30 – MR. E
16:30 – Steve Tielens
17:10 – Feest DJ Lucki Luc

Secret Bar

11:00 – DVNT3
13:00 – Audax
15:00 – Raptor

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in