Livestream veldrijden Urban Cross Kortrijk

0
47
Livestream Veldrijden Parkcross Vandaag 2023 ➜ Kijk snel LIVE de Veldrit Vandaag Malegem stream van het seizoen 2022 - 2023 ✔ Gratis online kijken ✔ Veldrijden LIVE!

Mis niks van de Urban Cross in Kortrijk. Bekijk hier de live stream van de rit van de Urban Cross en check hier de veldrit gratis live online op zaterdag 26 november 2022. Deze veldrit maakt deel uit van de X2O Badkamers Trofee veldrijden. Onder andere Toon Aerts en Eli Iserbyt gingen er eerder al met de winst vandoor. Maar wie zal er dit jaar winnen? Ontdek het via onze gratis online live stream van de Urban Cross te Kortrijk.

Het programma van de Urban Cross te Kortrijk ziet er als volgt uit. Om 09u50 gaan de Junioren Vrouwen van start. Om 11u is het de beurt aan de Junioren Mannen. Je hoeft niks te missen van de Urban Cross te Kortrijk. Wij zenden immers de volledige Urban Cross van 2022 op zaterdag 26 november 2022 gratis uit via onze online live stream. Veel kijkplezier!

Livestream veldrijden vandaag

Hier zijn de live stream veldrijden vandaag die je online kunt bekijken. Vandaag wordt er een mooie veldrit gereden in Nederland of in België, de twee grootste landen waar er veel wordt veld gereden. Mis niks van de live stream van het veldrijden gratis live online en bekijk hier het veldrijden vandaag van de wedstrijd tussen de toppers Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij missen een aantal wedstrijden, maar doen altijd wel mee met het veldrijden wedstrijden die er echt voor gaan. Bekijk dus hier de livestream veldrijden vandaag en mis niks van alle wedstrijden.

Live veldrijden kijken doe je bij livesportnieuws.nl. Daar hoef je zeker niks van te missen en daar kun je online van genieten bij ons op de website. Wij hebben elke dag een up to date overzicht voor je, zodat je niks hoeft te missen van de Cyclocross ritten en veldritten die online uitgezonden gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in