Opstelling Ajax – Feyenoord

0
273
opstelling ajax feyenoord

Bekijk hier de opstellingen van Ajax en Feyenoord in de wedstrijd van 17 januari 2021, De Klassieker die gespeeld wordt tussen deze twee topploegen van de Eredivisie. Is het Jorgensen of Pratto die in de spits speelt bij Feyenoord? Voor wie kiest Ajax om in de spits te spelen? Is Haller fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen en krijgt Labyad nog een kans in de aanval van de Amsterdammers? Bekijk hier de formaties en opstellingen van Ajax en Feyenoord in de Klassieker van 17 januari 2021.

Opstelling Ajax

Kijkend naar de opstelling van Ajax, dan zien we daar geen verrassende namen ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen week. Naar verwachting zal Kudus nog op de bank beginnen en zien we Promes terug achter de spits Haller.

Opstelling Feyenoord

Bij Feyenoord een verrassende naam in de spits, namelijk Jorgensen die de plek van Pratto overneemt. Naar verwachting is er meer snelheid nodig voorin, wat bij Pratto niet te verwachten valt. Hij zal in de tweede helft ingebracht kunnen worden als er meer risico in het spel gelegd zal moeten worden met het spelen van lange ballen in de zestien. Haps zal linksbuiten spelen om de snelheid erin te houden in de counteraanvallen die Feyenoord zal willen opzetten. En zal compact verdedigd worden, waarbij er geloerd wordt op de kansen en dus gegokt wordt op de snelheid van Haps.

Live de wedstrijd bekijken? Check hier de live stream Ajax – Feyenoord of bekijk hier de livestream Ajax – Feyenoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in